LifeStar 8 Iulie 2012 16:38
Mama lui Brad Pitt, Jane Pitt, il condamna pe Obama pentru ca sustine drepturile homosexualilor, inclusiv dreptul la casatorie.

Jane Pitt isi roaga concetatenii crestini sa-l voteze pe Mitt Romney, contracandidatul lui Barrack Obama in scrisoarea trimisa ziarului News Leader, din Missouri.

Barack Obama sustine casatoriile intre homosexuali

"Orice crestin ar trebui sa se gandeasca foarte atent inainte sa refuze sa voteze pentru un candidat cu moralitate, experienta in afaceri, care este importiva avorului si care a adoptat parerea cerstina vizavi de casatoria intre homosexuali. In schimb, orice crestin care nu voteaza il sprijina pe contracandidatul lui Mitt Romney, Barrack Hussein Obama - un om care este libeal, sustine avorturile si casatoria intre persoanele de acelasi sex", a precizat Jane Pitt.

In 2008, Brad Pitt a donat 100.000 de dolari pentru lupta impotriva Propunerii 8, o initiativa legislativa care ar fi interzis casatoria intre persoane de acealsi sex in California.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.