EXIT este cel mai mare festival de muzica din Sud-Estul Europei si a avut loc, incepand cu anul 2001, in minunata fortareata Petrovaradin din orasul Novi Sad.

[UPDATE] Andreea Nicolae a castigat cele doua abonamente la EXIT Festival. Felicitari!

Tragerea la sorti a fost realizata prin intermediul TrageriLaSorti.ro. Verifica aici rezultatele.

[UPDATE 12:00] Concursul s-a inchis. Castigatorul va fi anuntat in cel mai scurt timp.

9AM.ro si nights.ro iti ofera ocazia sa castigi doua bilete la festivalul EXIT care va avea loc in perioada 12 - 15 iulie in Fortareata Petrovaradin cu vedere la Dunare.

Festivalul EXIT si-a castigat reputatia drept unul dinte cele mai bune din Europa, datorita unui program muzical diversificat si de ultima ora, mancarii si bauturii oferite la preturi mici si zonei de camping in care te distrezi scaldandu-te in lumina soarelui.

Ce trebuie sa faci?

1. Uita-te bine-bine pe line-up-ul festivalului de anul acesta.

(Click pe poza pentru marire, un line-up si mai detaliat in link-ul de mai sus)

2. Identifica in acest line-up trei artisti pe care vrei sa-i vezi la EXIT Festival si lasa un comentariu cu numele lor pe aceasta pagina (poti oferi si cateva detalii despre ce mare fan esti al lor)

3. Intra vineri pe contul tau de Facebook pentru ca prin intermediul Facebook vom anunta castigatorul ca trebuie sa-si faca bagajele si sa mearga la Exit.

Este vorba de un premiu de doua abonamente simple care va reveni unui singur castigator, desemnat prin tragere la sorti. Castigatorul va fi contactat in prima parte a zilei de vineri. Imediat ce primim confirmarea din partea lui/ei, vom anunta pe site numele sau.

Premiul consa doar in biletele la festival. Transportul, cazarea sau camping-ul NU SUNT INCLUSE. Sfatuim viitorul castigator sa intre pe pagina Exit Romania pentru a lamuri detaliile transportului.

Mult succes!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.