Elena Baltagan, artista cunoscuta publicului sub numele de scena Ellie White, este insarcinata in patru luni cu logodnicul ei Doru Tinca.

"Mi-am spus ca nu vreau sa mai astept, cariera oricum merge bine si pot sa ma ocup de ea si din perspectiva de mamica. Si, de la prima incercare, a iesit!", a declarat Ellie pentru revista Viva!, citata de evz.ro.

Cantareata a afirmat ca este foarte incantata de noul capitol al vietii sale si ca este pregatita sa-i ofere primului ei copil educatia potrivita si absolut tot ce are nevoie, dar fara a-l rasfata prea mult.

"Eu mi-am dorit enorm acest copil si vreau sa pot sa ii dau tot ce isi doreste, dar fara a-l face un copil rasfatat, care sa nu aprecieze valorile vietii. Parintii mei au reusit sa imi insufle foarte bine valorile morale si cred ca totul tine de primii ani de viata", marturiseste Ellie White.

Citeste si: Ellie White nu se sperie de limba romana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.