Sunrise Inc, trupa cunoscuta pentru hiturile „Nina” sau „Mysterious Girl”, s-a lasat dezbracata de secrete marti, 19 iunie, in cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, gazduita de Liviu Hodor intre orele 18:00 si 21:00.

Cei trei artisti, Silviu, Adi si Mihai, au fost invitati ai rubricii „Vedete la perete”, in cadrul careia vedetele stau de vorba cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21, ocazie cu care au facut o marturisire: vor lansa o piesa noua impreuna cu Liviu Hodor si Mona la Liberty Parade 2012, cel mai mare eveniment dance din Romania, organizat de Radio 21 pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn.

Intrebati cum si-au inceput cariera muzicala, baietii au recunoscut ca si-au dorit sa renunte la cantat: “Am trecut prin foarte multe lucruri. A fost destul de greu. Gandeste-te ca am fost dezamagiti o perioada. Spuneam ca nu mai are rost sa continuam. Apoi ne-am dat seama ca trebuie sa avem incredere in noi. Acesta este si sfatul nostru pentru cei care vor sa se apuce de muzica: sa aiba incredere in ceea ce fac pentru ca la un moment dat cineva ii va descoperi si ii va pune acolo unde le este locul”.

In timp ce Adi si Mihai au deja iubite, Silviu se declara disponibil si aproape ca a acceptat propunerea unei ascultatoare de a face striptease pentru ea. “Daca il vrei, ti-l dam cu cea mai mare placere”, au spus razand colegii sai de trupa.

In ceea ce priveste colaborarile cu alti artisti, membrii trupei Sunrise Inc au marturisit ca si-ar dori un featuring cu Guess Who, dar si cateva colaborari cu Taio Cruz, Kylie Minogue si Enrique Iglesias.

Interventiile baietilor la Request 629 pot fi ascultate accesand link-ul http://www.radio21.ro/stiri-request-629/sunrise-inc-ar-fi-foarte-tare-sa-colaboram-cu-guess-who/


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.