Actorul cunoscut pentru rolul Harry Potter a fost diagnosticat cu o forma severa de cefalee - denumita "cefaleea in ciorchine" sau sindromul Cluster Headache.

Radcliffe a fost nevoit sa renunte la o serie de obligatii profesionale la inceputul acestui an, pentru ca durerile de cap de care suferea devenisera extrem de puternice.

Actorul a solicitat sprijinul medicilor si a fost diagnosticat cu o forma rara de cefalee, care provoaca dureri intense intr-o singura jumatate a capului, relateaza mediafax.ro.

"In iarna, sufeream de o boala ciudata, denumita Cluster Headache. E o forma foarte rara, dar foarte dureroasa. Pe langa ea, o migrena pare ceva banal. Pe atunci, credeam ca sunt un las. Luam 12 calmante puternice pe zi si ma intrebam singur: «Cum e posibil sa ma doara capul in continuare?»", a declarat actorul, duminica, intr-un interviu acordat publicatiei The Independent on Sunday.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.