"Nu Ma Opri" este prima incercare a elefantilor de a canta in limba romana - o piesa de sezon, cu versuri ce dezvaluie o alta latura a trupei, mai sensibila.

Si pentru ca Nu Ma Opri este o piesa de vara, formatia a ales locatia potrivita pentru a filma videoclipul: la mare, mai exact, la Vama Veche.

De imagine s-a ocupat Alex Brendea, in timp ce solistul grupului, Stefan Matei, a facut montajul clipului, iar post-productia s-a realizat la Spider Production.

"Este o piesa sincera care emana optimism si veselie. De la ideea asta am pornit si cand ne-am gandit sa facem videoclipul. Asa ca am luat o camera si am plecat la drum. Este primul nostru videoclip la care nu am avut totul pregatit pana in cele mai mici detalii, nu a fost nimeni care sa ne aranjeze parul si nu ne-am gandit cu ce ne imbracam. Nu a picat nici un cadru la montaj pe motiv ca e nenatural. Am cantat, ne-am distrat, am ras si rezultatul a fost un videoclip care seamana cumva cu un film documentar despre viata unei turme de elefanti cantaciosi si bizari la malul Marii Negre!”

Nu Ma Opri va fi inclus pe urmatorul album al celor de la Les Elephants Bizarres, material programat pentru lansare in aceasta toamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.