Nume noi se adauga trupelor romanesti deja confirmate pentru editia din acest an B’ESTFEST SUMMER CAMP!

Astfel, dupa anuntul din urma cu cateva zile, cele mai noi nume adaugate line-up-ului de artisti locali sunt Changing Skins, Electric Fence, Blue Nipple Boy, Les Elephants Bizarres, Negura Bunget, Tapinarii, Goodbye to Gravity si Bucovina.

Anul acesta B’ESTFEST SUMMER CAMP alege artistii romani ce vor urca pe scenele festivalului prin intermediul aplicatiei de Facebook, „Voteaza-ti artistul” , fanii putand astfel sa voteze si sa sustina trupele romanesti preferate. Dupa primele nume confirmate, lista continua cu Changing Skins, Electric Fence, Blue Nipple Boy, Les Elephants Bizarres, Negura Bunget, Tapinarii, Goodbye to Gravity si Bucovina.

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping.

Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.