Dupa ce si-a lansat noul single "Push It" , pentru care a ales sa faca un feat. cu Stella, Matteo vine si cu videoclipul piesei, regizat chiar de prietena lui.

Pentru noul clip, echipa de productie a folosit cinci locatii iar filmarile au durat doua zile.

Marea majoritate a personajelor din clip sunt, de fapt, prietenii lui Matteo, printre care si cativa dansatori din "Baletul Edi Stancu", pe care artistul i-a cunoscut prin intermediul iubitei lui, Roxana.

"Mi-am dat seama ca imi doresc ca Roxana sa faca urmatorul meu clip, in momentul in care a facut un film, pentru una din prietenele ei cele mai bune. A realizat un film de 30 de minute despre toata gasca de prieteni, care i-a lasat pe toti, in frunte cu mine, cu gura cascata. A filmat si montat cadru cu cadru, si a reusit, subtil, sa faca pe oricine il viziona, sa rada, sa planga, si sa aiba stari foarte frumoase. Atunci am stiut ca taletul ei imi va folosi enorm la urmatorul clip." a declarat Matteo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.