Dan Bittman, solistul formatiei Holograf, va fi noul membru al juriului celui de-al doilea sezon X Factor.

Artistul a acceptat propunerea Antena 1 de a se implica, in urmatoarele luni, in cunoscutul show de descoperit talente muzicale, relateaza agentiadepresamondena.com. Emisiunea lui la TVR a fost suspendata, ceea ce-l elibereaza pentru a lucra la Antena 1.

Alaturi de Dan Bittman, la masa juriului, vor fi prezenti, dupa ultimele informatii aparute, Delia Matache si Mihai Bendeac, desi acesta din urma a infirmat zvonurile prin intermediul contului sau de Facebook.

"Vad ca show-ul este promovat ca o revenire a ‘fenomenului tv al toamnei trecute’. Eu cred in 3 lucruri pe lume: in Dumnezeu, in Mama si in faptul ca X Factorul din toamna trecuta a fost orice, numai fenomen nu. Caci daca era asa un fenomen, nu se schimba juriul. E logic, zic eu. (...) Momentan lucrez la proiectul meu de teatru”, a scris Bendeac zilele trecute pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.