Concertul aniversar Iris s-a mutat de pe Arena Nationala din motive tehnice, specifica organizatorii.

Concertul aniversar al trupei Iris ce trebuia sa se desfasoare pe Arena Nationala din Bucuresti pe 22 iunie 2012 a fost mutat in Piata Constitutiei.

Schimbarea locului de desfasurare a survenit din motive tehnice ce nu tin de artisti sau de organizatorii evenimentului, relateaza iconcert.ro.

Surse oficiale, citate de gsp.ro, au mentionat ca decizia le apartine celor de la ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti), administratorul actual al stadionului. ALPAB nu le-a mai permis celor de la Iris sa concerteze pe National Arena din cauza gazonului.

"Ne-au zis clar ca nu vor sa aiba de suferit gazonul dupa concert si ca in aceste conditii concertul nu mai poate avea loc. Chiar daca gazonul era protejat, ca la toate evenimentele de pe stadioane, cei de la ALPAB n-au dorit ca acest concert sa mai aiba loc pe Arena Nationala", au precizat producatorii show-ului.

ALPAB in schimb se apara precizand ca decizia de mutare a evenimentului apartine exclusiv organizatorilor.

"Decizia de a schimba locatia concertului nu a fost comunicata ALPAB si a fost EXCLUSIV a organizatorilor, asa cum au declarat public, motivati de analizarea mai multor aspecte ce tin de imposibilitatea de a readuce gazonul la starea initiala pana la desfasurarea meciului de Supercupa a Romaniei, eveniment sportiv national", se arata in comunicatul institutiei.

Biletele pentru concertul aniversar Iris din Piata Constitutiei din Bucuresti sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro la urmatoarele categorii de pret:
VIP: 150 lei
Categoria 1: 100 lei
Categoria 2: 75 lei
Categoria 3: 50 lei bilet Concertul aniversar Iris se muta in Piata Constitutiei

Biletele deja achizitionate pentru eveniment raman valabile, mai multe detalii despre pozitionarea acestora in zona de concert vor fi disponibile in curand.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

In aceste conditii, Lady Gaga va inaugura Arena Nationala pe 16 august. Sa speram ca pana atunci gazonul nu va mai avea nevoie de protectie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.