Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC) a primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului.

Directorul Teatrului Metropolis, actorul George Ivascu, a subliniat ca marcarea centenarului scriitorului I.L. Caragiale este un prilej de a evidentia ceea ce inseamna scoala romaneasca de teatru: valoare, traditie si continuitate, potrivit Adevarul.ro.

“Ma simt onorat sa putem acorda aceasta stea institutiei care, cu maretie si blandete, a vegheat zborul nostru, al artistilor, catre implinire, catre nazuinta de a trece dincolo de perfectiune. Si nu este deloc usor pentru profesorii scolii de arta, sa slefuiasca valori, apoi sa le urmareasca fiecare pas din evolutia lor, cultivandu-le talentul, sustinandu-le creatia pentru a devenii creatorii de astazi. Doresc sa multumesc UNATC pentru ca a format, a educat generatii intregi de artisti din domeniul teatrului si filmului si pentru ca promoveaza, cu sarguinta, valorile artei teatrale si cinematografice romanesti", a declarat George Ivascu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.