Membrul formatiei responsabil cu chitara si versurile de rap a promis "surprize foarte tari" pentru fanii Linkin Park din Romania.

Linkin Park nu ar fi Linkin Park fara Mike Shinoda, cel care canta la chitara electrica, la pian, scrie versuri si canta si rap. Shinoda a recunoscut ca nu stie foarte multe despre Romania, dar cunoaste cateva dintre brandurile noastre sportive. Stie ca fotbalul este sportul preferat al romanilor si cunoaste faima Nadiei Comaneci, relateaza adevarul.ro.

"Nu ma uitam la meciurile de la turneul final si cred ca din acest motiv nu am auzit de Hagi. Dar, in schimb, stiu ca in Romania sint sportivi foarte valorosi, cunoscuti si foarte buni.

Noi, americanii, stim foarte multe lucruri despre gimnastica din tara voastra. (...) Nadia Comaneci era uriasa! Eu eram copil, dar ea era atat de populara si atat de cunoscuta! Era cu adevarat o profesionista de care a auzit toata lumea. Foarte tare, uimitoare!", a spus Mike Shinoda.

Ultimele pregatiri pentru concertul Linkin Park: Ce melodii vom auzi?

Artistul a vorbit si despre concertul care va avea loc in seara aceasta la Romexpo.

"Tot ce pot sa spun acum este ca fanii nostri din Romania vor auzi in premiera doua sau chiar trei piese de pe noul nostru album pe care-l vom lansa la finalul lunii iunie. Fanii care vor veni la concertul de la Romexpo vor avea parte de surprize foarte tari", a spus Shinoda.

Concertele si spectacolele lunii iunie in Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.