Ca Mike Tyson s-a simtit foarte bine in Romania nu este nici un secret pentru nimeni. Ecourile petrecerilor nebune de pe vasul "Summer Wind", care a acostat pe litoralul romanesc in aceasta vara, mai rasuna si acum. Fostului campion mondial al greilor i-a placut atat de mult la noi incat spune ca vrea sa se intoarca. Americanilor din staff-ul lui Tyson le-a placut foarte mult si muzica pe care au ascultat-o.

Asa se face ca, dupa ce au parasit Romania, Gary Greene, managerul lui Tyson, a pastrat legatura cu frumoasa Marina, partenera de la acea vreme a lui Cosmin Simionica, in proiectul Tom Boxer care a avut recital doua nopti pe vas. "Vorbim vrute si nevrute. Mi-a spus ca Tyson s-a simtit extraordinar in Romania si ca vrea neaparat sa se reintoarca", ne-a declarat Marina. Revenirea ar putea avea loc chiar anul viitor, in cazul in care Tyson se va decide ca vrea sa repete experienta cu vasul de croaziera care a strabatut mai multe mari, pana sa ajunga la Constanta. "Gary mi-a spus ca Tyson a fost de-a dreptul socat de faptul ca a fost recunoscut de toata lumea. Din cate am inteles, el spune ca nici macar in America nu mai este atat de popular, cum este aici".

Marina va pleca in decembrie in SUA

Relatia dintre Marina si Gary este una suficient de inchegata incat acesta sa o invite pe romanca la Hollywood la 10 decembrie, cand fratele lui isi va serba ziua de nastere. Acesta e un om de afaceri destul de important. De altfel, chiar luxoasa ambarcatiune "Summer Wind" este proprietatea lui. "Voi sta in America zece zile, la invitatia lui Gary, timp in care voi avea si cateva discutii cu producatori muzicali de la Hollywood. Voi vizita si studiourile de film, unde se realizeaza cele mai tari productii americane. Poate pare greu de crezut, dar intre noi nu este nimic mai mult decat o simpla relatie de prietenie", a incheiat Marina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.