Acest anunt socant a fost facut de catre editia americana a revistei "GQ": anul acesta titlul de "Man of the Year" revine actritei Jennifer Aniston.

Fosta sotie a lui Brad Pitt a demonstrat tuturor ca o femeie inselata se poate resemna cu pierderea sotului fara scandal si injurii la adresa fostului sot si a actualei sale iubite. Jennifer a devenit deja un exemplu pentru felul in care a acceptat relatia sotului ei cu Angelina Jolie. Diva din "Friends" a facut fata in acest an, cu multa modestie, tuturor atacurilor presei de scandal care au aparut imediat dupa despartirea de Brad Pitt. Ea a aparut pe coperta revistei americane purtand doar o pereche de pantaloni scurti. Decizia de a aparea topless apartine actritei. Mark Healy, editorului revistei, declara ca Jennifer merita consideratie pentru ca a dat dovada de foarte multa "barbatie", amabilitate si a dezvaluit ca poseda o doza incredibila de umor, in toata aceasta perioada, in care presa a comparat-o cu Angelina Jolie.

Jennifer nu a avut timp sa-si revina dupa aflarea vestii divortului deoarece a fost cooptata in distributia peliculei "The break up", un film cu un subiect similar cu viata ei reala. Partenerul ei a fost Vince Vaughn de care s-a si indragostit si cu care formeaza deja un cuplu. Presa internationala sustine chiar ca Vince si-a vandut casa pentu a se muta la resedinta lui Jennifer, iar cei doi planuiesc deja o nunta. Cel de-al doilea nominalizat pentru titlul "Man of the Year" este chiar Vince Vaughn, iubitul actritei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.