LifeStar 3 Iunie 2012 10:52
Dupa primele doua concerte sustinute in Bucuresti in 2008 si 2009, Leonard Cohen va reveni pentru a treia oara in Romania.

Legendarul artist canadian va concerta in 22 septembrie in Piata Constitutiei din Capitala, in cadrul turneului sau Old Ideas.

Old Ideas contine 10 piese, care au fost scrise de Leonard Cohen. Insa, pentru unele a colaborat cu Patrick Leonard (piesa Going Home), cel care a colaborat multa vreme cu Madonna, si cu Anjani Thomas (piesa Crazy to love you), cunoscuta pentru colaborarile cu Cohen, Carl Anderson, Frank Gambale si Stanley Clarke.

Biletele pentru concertul lui Leonard Cohen in Piata Constitutiei pe 22 septembrie se pun in vanzare pe 1 iunie si vor putea fi cumparate exclusiv in reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librariile Humanitas si Carturest, sau online pe www.eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.