Serban Ionescu este transportat, miercuri, cu un avion, la o clinica din Germania, actorul fiind insotit pe durata zborului spre Munchen de un echipaj SMURD.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a spus ca Serban Ionescu a fost preluat de la Spitalul SRI din Balotesti de un echipaj SMURD si dus la aeroport, de unde a plecat cu o aeronava spre Munchen.

Echipajul SMURD il insoteste pe Serban Ionescu pana la aeroportul din Munchen, de unde va fi preluat cu o ambulanta si dus la clinica privata unde urmeaza sa fie tratat.

Actorul Serban Ionescu este transportat la Munchen cu un avion privat.

La jumatatea lunii mai, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sanatatii cu 88.000 lei pentru tratamentul in strainatate al actorului Serban Ionescu, banii fiind acordati din Fondul de rezerva, scrie MEDIAFAX.

Executivul a purtat discutii cu reprezentantii unei clinici din Germania, pentru asigurarea tratamentului medical. Starea de sanatate a lui Serban Ionescu se ameliorase si continua tratamentul cu antibiotice, anunta atunci Ministerul Sanatatii.

Adevarata afectiune a lui Serban Ionescu: Are o boala fara leac

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, declara ca actorul Serban Ionescu va merge intr-o clinica din strainatate intrucat in Romania nu exista posibilitatea de a face investigatii pentru stabilirea unui diagnostic concret, fiind un caz cu care specialistii nu s-au mai intalnit. "Exista dificultate de diagnostic, nu avem posibilitatea de a face investigatii, vorbim de doua sau trei posibile diagnostice", a spus Vasile Cepoi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.