Dirtyphonics, Vita de Vie si Electric Fence sunt cele mai noi confirmari pentru festivalul Peninsula din Targu-Mures.

Francezii Dirtyphonics, adica Charly, Thomas, Pho si Pitchin s-au adunat in 2006 sa pompeze sange proaspat in drum and bass si rezultatul a fost ca au reusit sa ravaseasca acest stil cu seturile lor live de neintrecut, cu muzica lor care nesocoteste total ei vor inchide editia cu numarul zece al celui mai mare festival din Romania, la Terasa.

Children of Bodom vin la Peninsula. Afla care sunt noile confirmari

Vita de Vie implineste 15 ani, prilej cu care trupa a declarat 2012 ca fiind anul lor festiv. Prin urmare, fiecare concert va insemna o sarbatoare a muzicii stranse in decursul celor 15 ani si un semn de multumire celor care au fost alaturi de ei in tot acest timp, fanilor Vita de Vie.

Inceput ca un demers menit sa demonstreze ca muzica si geografia sunt chestiuni distincte si incompatibile, Electric Fence este o poveste care inca se scrie, iar muzica lor este o calatorie multidimensionala in jurul pamantului, in 90 de minute care merita ascultata, simtita, vazuta.

Trupe ungare
- Republic;
- Kistehen;
- LB 27.

Festivalul Peninsula 2012 va avea loc intre 23 si 26 august pe malul Muresului, in Targu-Muesl.

Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse in vanzare in reteaua de magazine Eventim si pe www.eventim.ro. Pana pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei si a unui bilet de o zi 40 de lei, iar dupa aceasta data, respectiv in timpul desfasurarii evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.