9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Despre Eurovision si capuse.

Castigatorul competitiei “Vocea Romaniei”, Stefan Stan, are o pasiune destul de ciudata pentru unii, normala pentru altii: ii place sa traga cu arma, scrie click.ro. Poate de aceea a castigat primul sezon al emisiunii. Nu pentru ca ar avea voce ci pentru ca venea in fiecare zi armat pe platou.

Adelina Pestritu s-a logodit cu Razvan Ispas, fostul prieten al Ralucai de la Bambi, conform aceleiasi surse.

Cancan.ro prezinta principala competitie a formatiei Mandinga la Eurovision: Buranovskiye Babushki sau Bunicutele din Rusia.

Dan Negru
de exemplu este convins ca bunicutele vor trimite din nou Eurovision-ul in Rusia, scrie libertatea.ro.

Actrita Alina Puscas a fost la un pas sa ajunga in aceeasi stare in care este acum actorul Serban Ionescu. Colega cu acesta pe platourile de filmare pentru serialul „Narcisa salbatica”, Alina Puscas a dezvaluit ca si ea a fost muscata de o capusa si a suferit din pricina boreliozei, relateaza aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.