Robin Gibb, cantaretul grupului britanic emblematic Bee Gees, a murit duminica, la varsta de 62 de ani, dupa o lunga lupta impotriva cancerului, a anuntat familia acestuia.

Barry, Maurice si Robin Gibb au atins culmi in lumea muzicii pop din anii '70 cu titluri ca "How Deep Is Your Love", "Stayin' Alive", si "Night Fever", relateaza AFP.

Fostul solist, membru fondator al grupului disco Bee Gees, s-a aflat timp de cateva zile in coma, in aprilie, intr-un spital din Londra, dupa ce a contractat o pneumonie. El a fost operat la nivelul intestinului la sfarsitul lunii martie. Acesta fusese diagnosticat cu cancer hepatic si de colon, insa, in februarie, el sustinea ca este aproape vindecat si ca se simte "fantastic".

De asemenea, Robin Gibb a fost internat pentru cateva zile in octombrie 2011, din cauza unor dureri abdominale severe, fiind diagnosticat cu o inflamatie a colonului, informeaza MEDIAFAX.

Trupa Bee Gees, fondata in 1958, a fost compusa initial din gemenii Robin si Maurice Gibb si fratele lor mai mare Barry, acum in varsta de 65 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.