LifeStar 15 Mai 2012 12:50
9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Saptamana aceasta: Cristian Gog si gimnastele romane retin atentia tabloidelor.

Cristian Gog se apara in fata criticilor sai care-l acuza ca a castigat finala de la "Romanii au talent" pe baza minciunilor.

"Cei care spun ca au fost „pacaliti" probabil ca inteleg putin gresit domeniul si ceea ce implica punerea in scena a unui asemenea act artistic. Nu am sustinut niciodata ca e real ceea ce fac eu pe scena", a declarat Gog intr-un interviu cu click.ro.

Andreea Liptak, sotia lui Razvan Spiridon, nu va mai prezenta stirile la ProTV pentru ca si-a facut propria afacere. In schimb, va fi implicata in alte proiecte Pro, scrie cancan.ro.

Bianca Dragusanu se mandreste ca a slabit 11 kilogrme intr-o luna. Doar daca si-ar fi scos silicoanele am putea s-o credem.

Platourile postului realitatea.net vor deveni front de razboi pentru doua forte titanice: Mihaela Radulescu si Andreea Marin, relateaza libertatea.ro. Le sfatuim pe doamnele respective sa nu se bata.... cel putin nu fara o camera de filmat in apropiere.

Acelasi cotidian
ne face cunostinta cu prietenul Catalinei Ponor: Ionut Georgescu (24 de ani), presedintele clubului de baschet Asesoft Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.