LifeStar 15 Mai 2012 17:24
Vorbim din ce in ce mai des de viata sanatoasa. De sedentarism sau de miscare, de junk food sau de hrana sanatoasa si constientizam pe zi ce trece ca trebuie sa depunem mai multe eforturi in aceasta directie.

Pisica ta ce crede despre asta? Crezi ca va dori sa vina cu tine la o tura de parc? Sau prefera sa opteze pentru boabe dietetice ca sa-si mentina silueta? Probabil ca nu e incantata de niciuna dintre variante asa ca iti recomandam sa-i oferi Purina ONE - o hrana 100% completa si echilibrata, produsa cu ingrediente de inalta calitate, foarte gustoase, fiind special formulata pentru a asigura imbunatatirea vizibila a sanatatii pisicii tale atat la exterior, cat si in interior.

Fiecare stadiu de viata are diferite caracteristici si nevoi nutritionale. De aceea, gama de produse Purina ONE este adaptata fiecarui stil si stadiu de viata al pisicilor. Indiferent daca ai un pui de pisica sau un adult, indiferent daca l-ai sterilizat deja sau nu, chiar daca traieste in apartament sau in aer liber, solutia pentru o viata sanatoasa vine de la Purina ONE cu formula Actilea.

Aceasta este o formula noua si imbunatatita, special realizata pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii generale a pisicii tale, cu rezultate vizibile atat in prezent cat si in viitor. Cele trei ingrediente cheie: prebioticele, antioxidantii si drojdia incep sa actioneze la nivelul intestinului, raspandind beneficiile la nivelul intregului organism al pisicii, pentru a sustine sistemele naturale de aparare ale acesteia, in special cel imunitar. Purina ONE cu formula Actilea activeaza potentialul maxim al celor 4 sisteme naturale de aparare ale pisicii tale: sistemul imunitar, digestiv, piele si blana si sistemul urinar.

Nu-ti vine sa crezi? Raspunde provocarii Purina ONE trei saptamani si vei vedea cu ochii tai diferenta. Hraneste-ti pisica exclusiv cu Purina ONE si vei avea o pisica vizibil mai sanatoasa! Pentru detalii suplimentare intra pe www.purinaone.ro.

Citeste si:
Alimentația zilnică în timpul sezonului rece
Alimentația zilnică în timpul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.