B’ESTFEST Summer Camp continua seria confirmarilor pentru editia din aceasta vara, Pipes and Pints (CZ), Last Hope (BG), Regardless of Me (IT) si Turbo (Hu).

Aceste trupe vor canta pe scena Aftershock, teritoriul consacrat "metalelor grele" in tabara de vara din Tunari. Noile formatii se alatura celorlalte nume din line-upul Aftershock, printre care Kreator, Moonspell, Obituary, Meshuggah si Tristania.

Editia din acest an a festivalului B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park – Tunari.

Pe scena principala a festivalului vor canta artisti precum Garbage, Pulp, Royksopp, Caro Emerald, Skindred, Trolley Snatcha sau Modestep.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.