LifeStar 8 Mai 2012 12:52
9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: despre nunta Elenei Gheorghe si ambitia de iubitor de animale a lui Mihai Traistariu.

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna din 2000. Dupa atatia ani de giugiuleala sub ochii paparazzilor, este cazul ca parintii sa-si dea cu parerea ce se intampla cu acest cuplu, iar click.ro este acolo pentru a prelua declaratiile.

Daca tot s-a deschis robinetul la nunti, sa aflam cateva detalii despre viitoarea nunta a Elenei Gheorghe:
- petrecerea de la restaurant va costa 120.000 de euro;
- vor fi 600 de invitati;
- petrecerea va avea loc la complexul Ambadsad'or.

Oana Zavoranu
a venit in direct la televiziune cu noul ei iubit, Razvan, relateaza cancan.ro. "Justin Bieber" in varianta romaneasca este cel mai simplu mod de a-l descrie.

Anda Adam este mai tare decat Jennfifer Lopez... in Peru.

Ieri povesteam ca Mihai Traistariu face bani frumosi de pe urma campaniei electorale. Acum am aflat si motivatia lui, care nu are culoare politica ci activista. Solistul are de gand sa cumpere un teren si sa construiasca un adapost de animale pentru cainii strazii, scrie libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.