La sfarsitul lunii trecute, Loredana, vedeta postului Acasa TV, s-a aflat la Londra pentru a filma pentru comedia romantica "Are You Ready for Love?", produsa de Carnaby Films - cei care au produs "The Drop" pe platourile din Buftea.

In acest film britanic, Loredana interpreteaza piesele "Extravaganza Intimacy" si "Naked Soul", in scena filmata pe cel mai mare vas de croaziera de pe Tamisa, "Dixie Queen", cantareata fiind acompaniata de dansatorii celebrei Kylie Minogue. Pentru aceasta filmare spectaculoasa, autoritatile londoneze au deschis London Bridge. Dupa filmari, Lori a ramas in Anglia pentru a inregistra intr-un studio londonez, impreuna cu un producator britanic, cateva melodii pentru un album dance. Reintoarsa in tara, Loredana a declarat: "Cu stilista filmului am colaborat excelent, ea fiind cea care se ocupa si de imaginea Victoriei Beckham. Ea a fost incantata de o rochie creata de mine, pe care am si purtat-o in film".

Cu un buget estimat la 1,4 milioane de lire sterline, comedia "Are You Ready for Love?" prezinta povestea unui cuplu de specialisti in probleme de cuplu din California care ajung la Londra pentru a lansa o carte pe tema: "Cum te poti indragosti in trei zile!" Pentru a-si promova cartea, ei incearca sa gaseasca parteneri pentru trei londonezi dezamagiti in dragoste, insa lucrurile nu merg asa cum au planuit. Regia si scenariul acestei comedii sunt semnate de Helen Grace (fost director executiv la ITN News), distributia fiind formata din Ed Byrne (un cunoscut comic britanic), Lucy Punch ("Being Julia"), Andy Nyman ("Sut Up and Shoot Me"), Michael Brandon (laureat al Premiului Laurence Olivier pentru "cel mai bun actor"), Denise Van Outen (o cunoscuta prezentatoare tv), Elizabeth Berrington ("Vera Drake"), Olegar Fedoro ("Mission Impossible") si Craig Kelly ("Titanic"). Filmul va fi lansat in vara anului viitor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.