LifeStar 7 Mai 2012 12:58
9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: descoperire epocala privind sosia celebra din Romania a unei vedete internationale.

O ancheta de amploare a cancan.ro care a implicat ore intregi de privit la jpeg-uri de proasta calitate a dat urmatorul rezultata: Radu Mazare seamana cu Bear Grylls si vice-versa.

Ce se intampla cand scandalurile mondene ajung la politie? Ion Pastrama si-a reclamat pana si propria fiica la politie, plangandu-se ca sarcina fetei sale Raluca este afectata de dezvaluirile surorii sale mai mari, Loredana, scrie cancan.ro.

4.000 de euro. Atat costa demnitatea vedetelor care apar in emisiunea lui Dan Negru, "Plasa de stele", relateaza libertatea.ro.

Ramanem la subiectul castiguri substantiale pentru vedete. Indiferent cine va castiga alegerile locale, Mihai Traistariu va ramane cu 48.000 de euro de pe urma concertele electorale, potrivit click.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.