Trei zile de spitalizare pentru Catalin Botezatu. Atat a trecut de cand designerul a suferit acel puseu de tensiune din pricina caruia a ajuns intr-o rezerva a Spitalului de Urgenta Floreasca.

Designerul este din ce in ce mai stresat din cauza faptului ca medicii nu-l lasa sa plece acasa. Desi ar fi vrut sa se externeze ieri si sa treaca pe tratament ambulatoriu, Botezatu a fost nevoit sa-si mai amane iesirea din spital, pentru ca iar s-a simtit rau. Catalin Botezatu e din ce in ce mai nervos si nu mai suporta sa stea in spital. Ieri, designerul ar fi vrut sa le ceara medicilor sa-l externeze, dar datorita unei probleme aparute pe parcurs, Botezatu trebuie sa mai stea in spital, sub supraveghere medicala, cel putin pentru inca o zi. Se pare ca a scapat de interventia coronariana, pentru ca o parte din analize i-au iesit bine.

O prietena apropiata designerului, Luana Ungureanu, care s-a aflat in permanenta langa el, ne-a declarat ieri: "Nu cred ca-l mai opereaza deocamdata. O serie de analize i-au iesit bine. Pentru ca se simtea mult mai bine si pentru ca nu mai suporta stresul si oamenii care au intrat peste el in camera, Catalin a vrut sa se externeze azi (n.r. - ieri), dar datorita unei probleme care a aparut pe parcurs, si-a amanat externarea inca o zi. Mesajul pe care vrea sa-l transmita tuturor este ca, cu tot respectul, vrea ca pentru o perioada de timp sa fie lasat in pace. Are nevoie de intimitate si de o perioada de liniste, pentru ca este daramat atat fizic, dar mai ales psihic". Unele surse din spital spun ca Botezatu a fost trecut ieri din nou pe perfuzii si conectat la aparate, deoarece i s-ar fi facut rau iar.

Pentru ca medicii sunt retinuti in declaratii cu privire la starea de sanatate a designerului Catalin Botezatu, doctorul Oana Cuzino (foto mic) ne-a oferit cateva recomandari pentru creatorul de moda. "Nu stiu toate datele despre ceea ce i s-a intamplat lui Catalin, dar in primul rand, ca medic, i-as recomanda sa-si faca toate investigatiile si sa aiba o diagnosticare corecta, in urma careia sa urmeze un tratament corect, ceea ce se face numai sub monitorizarea medicala. Apoi, i-as recomanda, in cazul lui, evitarea situatiilor stresante, relaxare si multa odihna, un tratament eficient si o alimentatie corespunzatoare".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.