Legendara trupa rock Status Quo va concerta in aceasta toamna, in premiera, la Bucuresti.

Evenimentul va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului, iar fanii vor avea sansa sa asculte live piese celebre, lansate de-a lungul timpului, precum si noi compozitii de pe cel mai recent album, Quid Pro Quo, lansat in 2011.

Anii `70 au marcat inceputul in forta pentru Status Quo, trupa lansand mai multe albume si hituri precum „Caroline”, „Down, Down” sau „Rockin' All Over the World”, ce i-au asigurat prezenta in cartile de istorie a rock-ului britanic.

A fost prima trupa contemporana ce a cantat in fata reprezentantilor Casei Regale, evenimentul avand loc in 1982, in cadrul unui concert caritabil sold-out la care a luat parte Printul Charles. Trei ani mai tarziu, in 1985, Status Quo a dat startul concertului Live Aid, piesa „Rockin’ All Over the World” devenind imnul evenimentului. In 1986, a lansat albumul „In the Army Now” care a avut un succes comercial remarcabil, trupa continuand seria reusitelor cu numeroase premiere si recorduri muzicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.