Programul Tuborg GreenFest powered by Rock the City se imbogateste cu prezenta italienilor de la Lacuna Coil, care revin in Romania pentru a-si promova ultimul album, “Dark Adrenaline”.

Concertul Lacuna Coil va avea loc in data de 30 iunie, in cadrul celui mai mare festival de rock al verii - Tuborg GreenFest powered by Rock the City care va avea loc la Romexpo.

Artistii din line-up-ul evenimentului muzical confirmati deja sunt Guns N’Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage si Within Temptation. Organizatorii au fost receptivi la sugestiile fanilor, iar acestia vor avea parte si in acest an de muzica de calitate si de o atmosfera extraodinara.

„A inceput numaratoarea inversa pentru Tuborg GreenFest 2012! Ne bucuram ca si Lacuna Coil s-a alaturat marilor nume deja confirmate, iar lista ramane deschisa. Si la aceasta editie, cei prezenti vor avea parte de o experienţa unica, bucurandu-se de show-urile live, muzica de exceptie, distractie, bere de calitate si nonconformism.” - a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing, URBB.

Biletele sunt puse in vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro. Va reamintim de preturile promotionale, valabile pana in data de 15 mai 2012, inclusiv!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.