LifeStar 2 Mai 2012 12:41
9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Detalii din viata pesonala si profesionala a Monicai Gabor sau a Biancai Dragusanu.

Simona Patruleasa are o relatie idilica cu soacra ei. O considera o femeie simpatica de la care fiica ei va invata multe, relateaza click.ro. Dar oare soacra ce parere are despre nora ei?

Bianca Dragusanu
nu iese din casa pentru mai putin de 2.000 de euro, potrivit aceleiasi surse. Cat cere ca sa ramana in casa... pentru totdeauna?

Monica Gabor
a venit pentru cateva zile in Romania a sa-si vada fiica, relateaza libertatea.ro, si sa le aduca aminte tuturor ca se intalneste cu un miliardar chinez. In caz ca a uitat cineva.

Cancan
scrie despre originile modeste ale lui Sergiu Barboni, burlacul care l-a inlocuit pe Draghia. Speram ca fetele care concureaza in emisiune nu citesc cancan.ro pentru ca altfel isi vor pierde interesul rapid.

Connect-R
sare in apararea lui Costi Ionita. Pe numele sau adevarat Stefan Mihalache, cantaretul spune ca Ionita nu este apreciat la adevarata lui valoare, fiind gresit judecat de cele mai multe ori.

„«Zaleilah» este o piesa foarte buna. Se poarta influentele sud-americane si Mandinga este o trupa foarte talentata. Costi Ionita este judecat superficial, desi are multe rezultate”, a declarat Connect-R, citat de ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.