O licitatie online pentru o ceasca de ceai folosita o singura data de Lady Gaga a starnit o disptua in valoare de zeci de mii de euro intre fanii niponi.

Licitatia s-a organizat pentru o ceasca de portelan si o farfurioara pe care cantareata le-a folosit intr-o conferitna de presa la Tokyo, la trei luni dupa seismul si tsunami care au devastat nord-estul arhipelagului nipon la 11 martie 2011, scrie enational.ro.

Dupa cum a declarat presei diva pop, ceasca de ceai scoasa la licitatie are urme de ruj, inscrisul “Sa ne rugam pentru Japonia!” si un autograf. Fondurile obtinute vor servi la finantarea artistilor japonezi care doresc sa-si faca studiile in SUA.

Ceasca a fost scoasa la licitatie luni de “Yahoo Auctions Japan”, cu pretul de plecare de un yen. Ultima strigare va avea loc duminica la 14.00 GMT . Marti dimineata, fusesera plasate mai mult de 500 de oferte, cea mai mare ajungand la peste 4 milioane de yeni (aproximativ 38 de mii de euro).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.