Intrebat ce parere ar avea daca un alt actor ar fi ales sa interpreteze rolul Omului de Otel, Downey nu s-a declarat incantat de idee.

"Chiar nu mi-ar placea sa vina cineva sa-mi ia locul", a spus Downey Jr. dupa care a glumit cu reporterul care a pus intrebarea: "Ma intreb cine este viitorul Tony Stark. Este vorba despre tine? Te-au trimis sa ma anunti?"

Robert Downey Jr. stie ca nu va fi Omul de Otel pentru totdeauna, avand in vedere ca actorul are varsta de 47 de ani. In acelasi timp, el a marturisit ca va fi interesat de rol cata vreme Marvel Studios va scoate filme bune.

"Stiu ca pare ca va fi o calatorie lunga. Ca de obicei, este vorba despre controlul calitatii si livrarea unui produs care starneste feedback pozitiv. Daca Marvel continua in ritmul asta, eu voi continua sa vin la munca", a concluzionat actorul intr-un interviu cu MTV.

Omul de Otel apare alaturi de Capitanul America si Thor in filmul Razbunatorii, care va avea premiera in Romania pe 4 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.