9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: un moment introspectiv de la Nicoleta Luciu si cum au petrecut Pepe si sotioara lui de 1 mai.

Declaratie soc de la Costin Marculescu. Oana Zavoranu s-a impacat cu mama ei pentru bani, scrie click.ro. Dar oare face sau zice ceva Oana Zavoranu care sa nu fie pentru bani?

Mihai Traistariu nu se lasa de ceva pana cand nu ajunge pe locul 1, relateaza aceeasi sursa. Poate de aceea il tot vedem la preselectiile Eurovision.

Turneul lui Horia Brenciu a ajuns sa fie mai profitabil decat turneul lui Stefan Banica Jr, relateaza cancan.ro. Sa speram ca Banica nu o trimite pe Andreea Marin sa-l bata.

Odata cu anii si copiii, vine si intelepciunea, sau cel putin o forma apropiata ei. Nicoleta Luciu isi da seama cat de aeriana era in emisiunea lui Teo Trandafir.

"Jucam un rol acolo. Eram fata in casa, eram si cuminte si scoteam foarte multe perle pe gura. Teo, saraca, incerca sa ma scoata si nu stiu cat de bine. Eram cum era Daniela Crudu", a declarat vedeta, citata de libertatea.ro.

Cum au petrecut vedetele in weekendl? Pepe si Raluca Pastrama au iesit la dansat in club, desi proaspata sotie a avut interzis la alcool si la zbenguiala, conform aceleiasi surse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.