9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: despre "intelijenta" Danielei Crudu si rochia lui Teo Trandafir.

Daniela Crudu se apara ca ea nu isi cumpara examenele ci pur si simplu are o minte "dibace" si retine usor informatiile. Inca o stire click.ro pentru categoria "asta sa i-o spui lui Mutu".

A mai rams o luna pana cand Teo Trandafir va fi doamna Iosef Constantin, iar modelul rochiei de mireasa a fost stabilit zilele acestea impreuna cu Liza Panait, relateaza aceeasi sursa. Vedeta TV va purta un model de rochie vintage, din anii '20.

Oana Zavoranu este o sursa nesfarsita de informatii despre Pepe si Raluca Pastrama. De unde stie ea asa de multe, cum ar fi ca Pepe l-a batut pe fostul iubit al Ralucai, potrivit cancan.ro? Oana Zavoranu este jedi?

Loredana Pastrama, sora Ralucai, era in pozitia sa stie mai multe lucruri relevante. Loredana a declarat la televizor ca surioara ei i-a facut farmece lui Pepe, scrie libertatea.ro. Rectificam, nici Loredana nu pare sa stie altceva decat sa inventeze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.