Una dintre putinele soliste tinere de la noi care a reusit sa se impuna prin voce, si nu prin imagine - Andra - si-a lansat ieri un nou album intitulat "Ramai cu mine".

Desi acum este foarte ocupata cu promovarea noului material, Andra si-ar dori in curand sa debuteze in film si chiar in televiziune.

Tocmai ti-ai lansat ieri albumul. Ce aduce nou acest material discografic, cu cine ai lucrat?

- Intr-adevar, tocmai am lansat noul meu album. Evenimentul a avut loc ieri, in cadrul emisiunii "Teo". A fost o editie in care am fost personajul central si am primit multe, multe cadouri. Toti oamenii care inseamna ceva in viata mea au fost langa mine, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Am muncit mult la acest album, mai bine de un an, si sunt foarte mandra de rezultat. "Ramai cu mine" este un album foarte bun, de care sunt mandra. Este cel mai consistent album al meu, contine 13 piese de diferite genuri: pop, dance, R&B! Ma intrebi ce aduce nou acest album?! Este mult mai "lucrat" decat precedentele si... se poate observa cu usurinta ca am acumulat experienta in tot acest timp! Am lucrat cu Bogdan Ioan Adrian, Adrian Romcescu, Serban Georgescu, Dl Problema si multi altii. Cu toti am colaborat foarte bine si imi doresc sa mentin aceste relatii speciale si pentru urmatoarele mele proiecte.

Exista featuring-uri pe album?

- Nu, nu exista featurig-uri pe acest album, deoarece nu am considerat ca acest mod de promovare reciproca este necesar. Este un album solo si am foarte multe de spus. "Ramai cu mine" exprima toate sentimentele si emotiile pe care le-am trait in tot acest timp scurs de la aparitia anteriorului album. Dar asta nu inseamna ca exclud si pe viitor proiectele de acest gen. Daca mi se va propune ceva interesant in colaborare cu un alt artist, voi accepta.

Esti una din putinele tinere soliste de la noi care se bazeaza pe voce si nu pe imagine. Crezi ca ai concurenta la nivelul solistelor din generatia ta?

- Nu mi-e frica de concurenta, ii cunosc foarte bine pe cei de-o seama cu mine... fiecare are stilul sau, fiecare are publicul sau... Insa poate ca noi toti ar trebui sa ne temem, macar putin, de tinerele talente, de cei care acum isi fac loc pe scena muzicala din Romania. Ma bucur ca am reusit sa ma impun prin voce, si nu prin imagine, asa cum au facut majoritatea artistilor de la noi!

"M-am simtit nedreptatita la Cerb"

Ai spus ca varsta a impiedicat juriul de la "Cerbul de Aur" sa iti dea trofeul. Mai esti de aceeasi parere?

- Da, e adevarat ca m-am simtit nedreptatita. Mai ales ca toti din jurul meu mi-au spus ca meritam mai mult decat locul doi. Si asta datorita faptului ca stiam cat am muncit pentru acest festival. Imi doream ca macar de data aceasta meritele sa imi fie recunoscute. Nu sunt lipsita de modestie... doar incerc sa fiu obiectiva.

O sa mai participi la festivaluri?

- Da. Cu siguranta. Nu stiu inca la care dintre festivaluri voi mai participa si nu stiu daca voi concura anul viitor. Vreau sa castig cat mai multe trofee si distinctii speciale. Insa pentru moment sunt prea ocupata ca sa ma pot gandi si la aceste participari.

Se zvoneste ca te-ar tenta un rol intr-o telenovela sau o cariera in televiziune. E adevarat?

- Da. Nu acum, ce-i drept, pentru ca mai am inca multe de aratat in muzica! Dar imi doresc sa pot fi un artist complex, ca Tina Turner sau Monica Anghel. Vreau sa mi se ofere sansa sa pot juca si in filme, dar nu acum, pentru ca sincer nu am timp deloc. Sunt extrem de ocupata cu promovarea albumului, cu multele concerte pe care trebuie sa le onorez. Nu as avea timp sa merg in fiecare zi la filmari. Cine spune ca poate sa le faca pe amandoua odata, se insala. Probabil ca cei care sustin acest lucru nu au incercat, si de aceea cred ca se poate.

Care este strategia de promovare a noului album?

- Campania de promovare a noului meu album consta (pe langa modalitatile obisnuite!) intr-o competitie care are drept scop sa ii ajute pe fanii mei sa fie mai aproape de mine. Aceasta se va derula pe parcursul a doua saptamani, va fi puternic mediatizata si o va face pe cea mai inraita fana a mea sa arate ca mine! Concurentele trebuie sa indeplineasca anumite conditii: sa trimita la casa mea de discuri Cat Music o fotografie recenta si pe care o considera reprezentativa, insotita de cateva randuri prin care "candidata" sa ma convinga ca insemn ceva pentru ea, alaturi de codul de bare decupat de pe coperta celui mai recent album al meu, "Ramai cu mine". Castigatoarea va primi o sedinta foto cu styling "a la Andra" (incluzand vestimentatie, make-up si hair-styling!), iar cele mai reusite poze vor fi publicate intr-una dintre cele mai indragite reviste pentru adolescenti! Cool, nu?!

Presa a speculat pe marginea unei relatii dintre tine si Catalin Maruta, care si apare intr-unul dintre videoclipurile tale. Cum comentezi?

- Nu vreau sa mai comentez absolut nimic in aceasta privinta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.