Catalin Botezatu a fost reclamat de Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) dupa ce a declarat intr-o emisiune ca a intretinut relatii sexuale cu o minora de 14 ani.

Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) a sesizat, joi, Ministerul Public, Directia Generala de Protectie a Copilului si Consiliul National al Audivizualului in legatura cu afirmatiile facute de Catalin Botezatu in cadrul emisiunii "Te pui cu blondele", considerand ca au fost promovate comportamente care contravin legii.

"Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil sesizeaza autoritatile competente - CNA, Ministerul Public, Directia Generala Protectia Copilului - in legatura cu afirmatiile din cadrul emisiunii mentionate si solicita acestora sa actioneze in consecinta", se arata in comunicatul ONG-ului, citat de MEDIAFAX.

FONPC a fost infiintata in 1997 si reuneste aproximativ 100 de ONG-uri care activeaza in folosul copiilor si al comunitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.