Festivalul care va avea loc in august pe Domeniul Stirbei a adaugat patru nume noi line-up-ului sau.

Trei trupe noi au aparut dupa sarbatori in line up-ul Summer Well: Glasvegas, The Asteroids Galaxy Tour, The Big Pink. Organizatorii au anuntat si adaugarea artistului Patrick Wolf.

Festivalul Summer Well se intoarce in 2012!

Patrick Wolf, unul dintre cei mai talentati muzicieni britanici din noua generatie, va canta pentru prima oara in Romania pe 11 august. Noul sau album, "Lupercalia", l-a adus in atentia unei audiente largi, iar "Time Of My Life", "The City", "House" si mai nou "Together" sunt hit-uri in intreaga lume.

Pana acum, Glasvegas au scos doua albume, au cantat pe scenele festivalurilor importante si intre timp au devenit una dintre cele mai bune trupe din lume, nu doar din Anglia.

La debutul lor, The Big Pink au castigat premiul pentru "cea mai buna formatie noua" si apoi "cel mai bun cantec", Dominos, la NME Awards. De atunci au trecut mai mult de 2 ani dar The Big Pink sunt acum o trupa mai interesanta ca niciodata. Noul lor album. "Future This" a aparut anul acesta - merita sa-l ascultati.

The Asteroids Galaxy Tour sunt formatia perfecta pentru o zi de vara din mijlocul lui august. Doua albume, nenumarate hit-uri si o reclama care i-a facut celebri in toata lumea sunt argumentele lor. Si alaturi de ele, prezenta solistei Mette Lindberg. Sunt - o spun ei - "the psychedelic big band of the future".

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, in ambele zile ale acestuia. Nu se vand bilete pentru fiecare zi de festival in parte. Pana pe 21 aprilie, abonamentele se vad la pretul de 99 de lei, dupa care se vor scumpi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.