9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: cum au petrecut vedetele de Paste.

Indiferent ce parere ai avea despre ea, Oana Roman isi cunoaste foarte bine prioritatile.

"Nimeni nu a reusit sa demonstreze ca sunt proasta. Tot ce se spune despre mine e ca sunt grasa", a declarat vedeta pentru click.ro.

Andreea Marin, Stefan Banica Jr., copiii lor si papparazii care-i insotesc constant au petrecut Pastele la vila lor din Telega, conform aceleiasi surse.

Bianca Dragusanu continua sa franga inimi in lumea fotbalului, relateaza cancan.ro. De data asta i-a atras privirile lui Nelson Mondialu, obisnuit sa franga picioare in loc de inimi.

Florin Salam vrea sa se mute in Statele Unite ale Americii. Nemaipomenit, de parca americanii nu ne urau deja destul pentru gemenele Indiggo.

In lumea vedetelor flirtul nu se desfasoara de la individ la individ ci via unui public de cateva milioane de spectatori prizonieri. Un astfel de flirt au inceput Madalina Ghenea si Mircea Badea, relateaza libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.