"Va fi un spectacol foarte interesant, cu costume speciale si o coregrafie reusita", a declarat Dan Manoliu, seful delegatiei romane, despre spectacolul pe care Romania il pregateste pentru Eurovision.

Coregrafia recitalului Romaniei de la Eurovision va fi creata de dansatorul si coregraful sloven Anze Skrube, initiator Maestro Crew, care s-a facut remarcat si la "Dancing with the Stars".

Alexandru Ghildus si Costel Badea, profesori la Universitatea de Arte Bucuresti lucreaza pentru a redesena instrumentele ce vor aparea in show. Acordeonul, toba mare sau cimpoiul vor fi stilizate si vor avea lumini, iar sunetul se va auzi in playback, relateaza evz.ro.

Elena Ionescu, solista trupei, a marturisit ca trupa a intrat de ceva vreme in cantonament si nici macar Pastele nu l-a facut acasa. "Zaleilah", melodia care ne va reprezenta in mai la Baku, Azerbaijan, a fost compusa de Costi Ionita, care considera ca astfel va creste putin in ochii criticilor.

"Reusita de la Eurovision nu cred ca va schimba radical parerea celor care considera muzica mea ca fiind 'manea'. Probabil ca exista unii carora le placea piesa, dar nu stiau ca este compusa de mine, si cu aceasta ocazie si-au facut o impresie mai buna despre evolutia profesionala a muzicii mele si implicit despre mine", a spus Ionita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.