9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: o veste surprinzatoare despre Monica Gabor si o alta veste deloc surprinzatoare despre Vladimir Draghia.

Si motivul nr. 432493 pentru care Oana Zavoranu "probabil" ca nu va ajunge in Rai este urmatorul: a promis ca va ajuta cu o actiune caritabila si apoi a uitat.

Click.ro anunta ca Monica Gabor si mr. Pink, prietenul ei chinez, s-ar fi casatorit.

Vladimir Draghia a fost dat afara din emisiunea Burlacul, iar Antena 1 a inceput sa distruga "monstrul" creat tot de Antena 1. Cum sa lovesti intr-un om mai bine, daca nu prin aducerea in vedere a unor carente in materie de igiena, relatate de cancan.ro.

Bianca Dragusanu a fost la biserica, insotita de un baiat "frumusel", relateaza libertatea.ro. Ce carcotasi! Poate ca baiatul este un trimis al lui Dumnezeu.

Una dintre cele mai frumoase romance din lume, Catrinel Menghia, se apropie periculos de mult de a se casatori din nou cu un italian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.