9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: povesti cu detectivi si pregatiri de Paste.

Andreea Tonciu a declarat ca va pune detectivii pe urmele lui Mitea, cat timp va fi plecata din tara, scrie click.ro. Cineva ar trebui sa o anunte pe domnisoara Tonciu ca investigatiile secrete de obicei nu se anunta in presa.

Pietonii si soferii pot sa respire usurati, sunt putin mai in siguranta decat erau saptamana trecuta. Bianca Dragusanu a ramas fara carnet de sofer, conform aceleiasi surse.

Astazi se alege prin vot inlocuitorul lui Vladimir Draghia in emisiunea Burlacul, relateaza cancan.ro. Inlocuitorul va fi un baiat frumusel, dar fara notorietate.

Artistii au parte de un somn adanc, poate chiar prea adanc. Bodo de la Proconsul a fost jefuit in mijlocul noptii, in timp ce se afla in casa, dormind. Cand s-a trezit de dimineata si-a gasit casa devastata, relateaza libertatea.ro.

Continuand o traditie veche de cand lumea, Julia Jianu se bazeaza pe soacra pentru Paste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.