Axl Rose nu este interesat de o reunine Guns `n Roses, nici macar pentru includerea formatiei in Rock & Roll Hall of Fame.

In urma cu cateva luni se zvonea ca membrii unei dintre cele mai celebre formatii de rock din lume s-ar putea reuni pe scena cu ocazia admiterii grupului in Rock & Roll Hall of Fame.

Axl Rose a pus capat zvonurilor cu declaratia sa de presa, scrie huffingtonpost.com.

"Este dorinta mea sa nu fiu inclus in Rock & Roll Hall of Fame si nimeni nu este autorizat sa accepte admiterea din partea mea sau sa vorbeasca in numele meu. (...) Exista multe zvonuri si fantezii care de dragul auto-promovarii vor sa treaca cu vederea ce se intampla in realitate."

La aproape 20 de ani dupa despartirea formulei "originale" a G`n`R, Axl nu renunta la resentimente. Cu toate acestea, organizatorii ceremoniei de pe 14 aprilie au declarat ca oricum Axl Rose, ca membru al formatiei, va fi admis.

Axl Rose va reveni la Bucuresti vara aceasta, pentru a canta alaturi de cea mai noua formula Guns N' Roses la Rock the City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.