9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: idila Printului Harry cu Romania continua, alaturi de alte cateva idile intre vedete.

Click.ro ofera detalii despre vizita Printului Harry in Romania: a dormit pe saltea de paie, si-a cumparat mancare de la benzinarie. Nu avem detalii despre ce a facut la toaleta.

Trasnaile pe care le facem din dragoste. Fostul fotbalist al Petrolului, Nicolae Mitea, s-a imprumutat cu o suma apreciabila de bani pentru a achita costul unei excursii alaturi de iubita sa, Andreea Tonciu, in Mexic, scrie cancan.ro. Atat timp cat nu-i vine ideea lui Mitea sa se tatueze cu numele iubitei, totul se poate repara.

Fosta amanta a lui Piturca, Vica, a trecut peste dezamagirea pe care i-a produs-o selectionerul nationalei si si-a refacut viata cu un alt barbat, potrivit aceleiasi surse. Am fi tentati sa spunem ca este un sfarsit fericit, dar nevoia de atentie media nu este un viciu de care te lasi usor.

Oana Niculescu-Mizil
a redescoperit religia dintr-un motiv foarte simplu, relateaza libertatea.ro. Nu pentru ca se apropie sarbatorile pascale, ci pentru ca vrea sa ramana gravida. Un primaras de burtica, in viitorul lui Vanghelie?

Stefan Stan
a agatat o tanara domnisoara in cinci minute intr-un club, scrie ziarulring.ro. Cinci minute? Atat de mult?! Sa speram ca era bolnav, altfel suntem dezamagiti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.