... nu-i asa? Ipostazele neplacute fac parte din viata oricarei vedete, mai ales ca bliturile aparatelor de fotografiat stau tot timpul atintite asupra lor.

Iar daca ne gandim ca fiecare dintre noi a trait macar o data sentimentul jenei fata de cum am iesit in poza de pe buletin, parca ne vine ceva mai usor sa le intelegem si sa nu le taxam foarte tare.... In plus, din cand in cand toti mai avem cate o zi proasta. - Fiecare pe limba lui...se face de ras Scosul limbii nu este intotdeauna un gest urat. Bunaoara, vicepremierului GEORGE COPOS s-ar putea sa i se fi uscat gura urmarind evolutia Rapidului din Divizia A.

BOGDAN STELEA, in schimb, pare mult mai simpatic cu limba scoasa decat atunci cand se uita urat la atacantii adversi sau, mai rau, la partenerii de film ai lui Lili Sandu. In fine, Claudia Pavel, alias CREAM, arata chiar dragut cand nu-si tine limba acasa. Iar daca este sa ne luam dupa gurile rele, a cam scos-o atat la Moga, cat si la Smiley. Dar mai bine sa nu ne luam... - Tot din ciclul "chilotiadei" face parte si instantaneul cu ANDREEA BANICA, insa blonda vine si cu "bonus". De sub minusculii ei tanga se iteste ceva alb, semn ca interpreta se afla, la vremea concertului respectiv, intr-o perioada delicata. Noi intelegem ca e un sex-simbol si trebuie sa-si pastreze renumele afisandu-se in haine minuscule, drept pentru care ii sugeram ca, 5 zile pe luna, sa inlocuiasca fusta mini cu pantaloni scurti. - Razboiul burtilor Aici mergea un text in genul celor din revistele pentru femei, cu "adevarat" si "fals"... Pentru ca "balonul" lui RICA RADUCANU e "pe bune", in timp ce MIHAI MITOSERU se maimutareste.

Amandoua vedetele surprinse astfel de paparazzi sunt pasionate de fotbal, dar sunt despartite de vreo 20 de ani si vreo 40 de kilograme. - Te cunosc dupa... chiloti Despre multipla campioana olimpica la canotaj ELISABETA LIPA, numai de bine. Poate si din cauza ca sportul pe care l-a practicat atatia ani nu se face in costum. In celelalte doua cazuri, mesajul e clar: totul pe fata, la vedere. Inclusiv chilotii. ADI MINUNE si GIA nu au aproape nimic in comun, in afara faptului ca nici unul dintre ei nu poarta nici tanga, nici boxeri. - Vedere din WC LIVIU STANCIU e un rarait simpatic, cu mare succes la femei. E manierat si provine dintr-o familie buna, insa are cateva scapari. Nu pe el, nu va speriati. Uneori se intampla ca prezentatorul MTV sa uite sa ridice capacul la WC si sa inchida usa la toaleta inainte de a-si face nevoile. Dar chiar si in aceasta situatie zambetul sau ramane la fel de atragator... - Jos palaria, uite chelia! Pana nu demult credeam ca MIHAI TRAISTARIU poarta sapca pentru ca este fan Justin Timberlake. Ei bine, nu! Secretul bine pazit al valahului a fost, in sfarsit, dezvaluit si la propriu si la figurat. Se numeste calvitie si, din cate stim noi, nu se rezolva prin ocolirea frizeriei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.