Anneke Van Giersbergen, fosta voce a trupei olandeze The Gathering, vine in Romania pentru un concert exceptional.

Frumoasa olandeza Anneke ajunge in Bucuresti in cadrul turneului european ce urmeaza lansarii celui mai recent album, “Everything is Changing”. O puteti vedea in The Silver Church Club din Bucuresti pe 22 aprilie.

Noul album, ce contine 12 piese, a iesit pe piata in data 20 ianuarie a acestui an si deja se bucura de o ascensiune fulminanta in topurile din Olanda.

Anneke promite pentru seara de 22 aprilie un show complet cu un setlist din care nu vor lipsi piesele din perioada in care a activat alaturi de The Gathering, trupa prin care a devenit celebra intre anii 1994 si 2007 si nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010), un proiect solo in care a activat alaturi de sotul sau si tobarul trupei, Rob Snijders.

In decursul carierei de peste 20 de ani Anneke Van Giersbergen a lansat peste 20 de materiale discografice si a avut numeroase colaborari cu nume de prestigiu ale scenei rock: Within Temptation, Moonspell, Napalm Death, Anathema, Devin Townsend.

Pret bilet: 50 lei (presale) / 70 lei (at door). Biletele s-au pus in vanzare in retelele Eventim, MyTicket si Biletoo. Le puteti cumpara atat online de pe www.eventim.ro, biletoo.ro si www.MyTicket.ro, cat si din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Flanco, librariile Humanitas, librariile Adevarul, Diverta, Unirea, Muzica si libraria Eminescu. Nu uitati ca biletele sunt in numar limitat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.