Producatorul Jon Landau a afirmat ca ar fi foarte greu ca Avatar 2 sa fie lansat in 2014, prin urmare 2015 este un termen limita mai realist.

"Nu vreau sa ofer nicio data concreta, dar cred ca o premiera in 2014 este foarte putin probabila. Pentru noi este mai important sa facem un film bun.

Primul film Avatar trebuia sa fie lansat in 2008, dar a fost lansat in 2009. Lansarile se fac in functie de filme, filmele nu se fac in functie de lansari", a declarat Jon Landau, unul dintre producatorii de baza ai lui James Cameron.

Ultima stire pe care am avut-o in legatura cu o lansare a Avatar 2 a venit de la Cameron. Regizorul a declarat in ianurie ca scrie scenariile pentru urmatoarele doua filme din serie, care vor fi filmate in acelasi timp.

Ideal pentru Cameron ar fi fost sa lanseze Avatar 2 cu ocazia Craciunului in 2014 si un an mai tarziu a treia parte a seriei, potrivit huffingtonpost.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.