Urmatorul film pentru varcolacul din saga Amurg (Twilight) este o comedie cu Adam Sandler. Este vorba despre un sequel al filmulu Grown Ups din 2010.

Grown Ups a fost un succes pentru Adam Sandler, acumuland un box-office de 430 de milioane de dolari (global), scrie Huffington Post. Povestea se invarte in jurul unui grup de prieteni de varsta mijlocie. In afara de Adam Sandler, in film au mai jucat Chris Rock si David Spade.

Deja l-am vazut pe Taylor Lautner incercand sa scape de imaginea sa de varcolac sexy cu rolul din filmul de actiune Abduction. Din pacate filmul a fost un esec total, atat la box office cat si in parerea criticilor.

Tanarul lautner (abia a implinit 20 de ani) da dovada de bun simt, incercand roluri in filme cat mai diverse, pana isi rafineaza putinul talent actoricesc pe care il are. Stim de asemenea ca se simte bine incercand sa faca oamenii sa rada, avand in vedere ca a gazduit un episod al Saturday Night Live.

Cat priveste planurile de viitor ale colegilor sai din Amurg, Kristen Stewart va fi o Alba ca Zapada razboinica, iar pe Robert Pattinson se dezbraca pentru Cosmpolis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.