Actorul s-a dovedit a fi prea "diva" pentru realizatorii emisiunii si a fost concediat deoarece nu se putea lucra cu el.

Antena 1 nu are nici un pic de noroc cu formulele de reality-show pe care le tot incearca. Dupa scandalul Andrei Leonte de la X Factor, urmeaza acum stirea suprinzatoare ca vedeta emisiunii "Burlacul" a fost concediata.

Vladimir Draghia va mai aparea in inca doua episode ale acestui sezon al emsiunii, deoarece acestea au fost deja filmate. Raman insa cinci episoade din sezon pe care Antena 1 spera sa le salveze cu un alt "burlac"

evz.ro scrie ca alte trei persoane publice care au fost contactate pentru a aparea in emisiune: primarul Radu Mazare, Liviu Varciu si actionarul dinamovist Dragos Savulescu. Acestia au refuzat oferta postului.

Oamenii ocupati nu au timp de dragoste, nici macar o varianta saracita spiritual cum este cea care apare pe micile ecrane in prime-time.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.