9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: scenariile SF oferite de Pepe si "atacul" lichid asupra Biancai Ionita.

Din ciclul "asta sa i-o spui lui Mutu'", Pepe dezvaluie publicului cititor de click.ro ca el a fost primul barbat al Ralucai Pastrama, aceasta fiind fecioara cand l-a cunoscut.

Irinel Columbeanu a refuzat o cerere in casatorie de la o blonda focoasa facuta in direct, la televizor, scrie libertatea.ro. Miliardarul s-a prins in sfarsit ca e mai ieftin sa merga la prostituate.

Bianca Ionita
a depus, zilele trecute, o plangere la Sectia 11 de Politie din Bucuresti impotriva administratorului blocului in care locuieste cu chirie. Probabil este o raritate pentru politisti sa primeasca plangeri pentru "scuipat".

Maestrul Ion Lucian urma sa primeasca luna aceasta o stea pe Aleea Celebritatilor, fapt confirmat si de initiatorul proiectului „Walk of Fame Romania”, directorul Teatrului Metropolis, George Ivascu. Actorul va primi aceasta onoare post-mortem, scrie ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.