Raportul final al medicilor legisti din Los Angeles arata ca Whitney Houston ar fi murit ca urmare a absorbtiei unui amestec de droguri si de alcool.

"Decedata ar fi putut muri din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente si alcool", conform documentului de 42 de pagini in care se adauga si faptul ca nu s-au gasit indicii care sa sustina posibilitatea unei crime si ca in camera s-a gasit cocaina.

Stim deja din informatiile care au ajuns in presa ca in sistemul lui Whitney Houston s-au gasit urme de cocaina, marijuana, Xanax si alte medicamente. In raportul legistilor se mai precizeaza ca in camera de hotel a divei s-au mai gasit instrumente folosite pentru prepararea drogurilor si alte urme de cocaina.

Desi cauza mortii este trecuta in continuare drept: "inec accidental", legistii au stabilit ca sanatatea subreda si consumul de droguri au fost factori influenti, scrie tmz.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.