In semn de omagiu fata de actorul care a infiintat teatrul Excelsior in urma cu 22 de ani, acesta va fi redenumit Teatrul Ion Lucian.

Teatrul Excelsior va fi redenumit "Ion Lucian", dupa numele marelui actor care a fondat institutia de spectacole, decedat sambata, a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu, luni, cand a venit sa ii aduca un ultim omagiu artistului.

"Dorim sa o facem legal si sa marcam asa cum trebuie evenimentul, nu peste noapte", a spus Oprescu, adaugand ca va astepta terminarea stagiunii curente pentru a face demersurile necesare, relateaza MEDIAFAX.

Trupul neinsufletit al lui Ion Lucian a fost depus luni la Teatrul Excelsior, unde familia, prietenii si admiratorii i-au putut aduce un ultim omagiu.

Inmormantarea actorului va avea loc marti, la ora 14.30, la cimitirul Bellu din Capitala, pe Aleea Artistilor. Slujba religioasa va avea loc de la ora 13.30.

Citeste si: Sotia lui Ion Lucian: "Sotul meu a avut gripa porcina"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.